Köszönöm szépen, hogy jelentkeztél a 90 napos Mastermind Programomra!

De mit is tartalmaz pontosan a Program?

Először, és legfontosabban: A Családot. Itt, kézzel válogatom előre a tagokat (előre is sajnálom, ha ez túl sokáig tart, de ezt nem lehet túl komolyan venni).

        – Tartalmazza a rendszeres online találkozókat, ahol:

1. Lesz, hogy én osztok meg Veled tanításokat.
2. Lesz, hogy együtt fogunk végezni gyakorlatokat, amikkel meg fogjuk találni az egyedi megoldást a Te kihívásodra.
3. Jönnek nagy nevek, akik nem csak mesélnek nekünk, hanem fogunk tudni tőlük tabuk nélkül kérdezni is. Van, akit ismerhetsz, ilyen pl. Forray Nikolett, Pongor Juhász Attila vagy Domán Zsolt. Illetve vannak olyanok, akik csak a saját területeken nagy nevek, ezért lehet még nem ismered, de a tanulságaik meglepően értékesek.

Ha szeretnéd, élőben résztveszel, és eléred, hogy mindig választ kapj a kérdéseidre. Ha szeretnéd, akkor felvételről meghallgatod, amikor épp van egy kis időd. Vagy bárhol a kettő között.

        – Tartalmaz 2 belépőt egy 3 napos offline tréningre, kb. 70 ezer ft.

4. Itt megtanulsz egy módszertant, amivel meg fogod tudni oldalni a lehetetlen kihívásaidat. Ezt nem tudom szavakkal átadni – de garantálom, hogyha hozol egy problémát, ami fontos számodra, és eddig lehetetlen volt megoldani, itt meg fogod tudni tenni a hiányzó lépést. Ráadásul, ide hozhatsz is valakit, akivel együtt vagytok a kihívásban. Ha szeretnél utánaolasni, ez a Soul In Motion 1. Modulja, www.soulinmotion.com

        – Tartalmaz kb. 50 ezer forintnyi könyvet – dedikálva, és házhoz szállítva Hozzád.

5. Vezetek egy könyvkiadót, és a kedvenc könyveimből, amiket annyira jónak gondoltam, hogy ki is adtuk őket, küldök Neked egy válogatást. Így tudom garantálni, hogy egy nyelvet beszélünk, illetve maximalizálni tudjam az együtt töltött idő hatékonyságát.

        – Tartalmaz kb. 50 ezer forintnyi hangoskönyvet.

6. Hogyha nem érsz rá olvasni, akkor vezetés, takaritás, edzés közben is magadba szívhatod az információt.

        – Tartalmaz egy programot, ahol össze tudunk jönni enni-inni együtt, és ha szerencsénk van, eljönnek a Nagy Nevek is.

7. Volt, hogy egy alkalomért én önmagában átrepültem az USA-ba, és aztán több ezer km-t vezettem. Már ez önmagában ér annyit, mint amenyit a Mastermind Családba való csatlkozásért fektetsz.

        – Tartalmazza a lehetőséget, hogy a 90 nap alatt közvetlenül kérdezz tőlem.

8. Rááadásul minden kérdésre válaszolok. Ilyen lehetőség soha nem volt még, mert attól félek, hogy ez az összes időmet elvenné. Ezért lehet meg is bánom, és legközelebb már nem lesz. De most, szerentém kipróbálni, hogy mindent beleadok.

        – Tartalmazza a pénzvisszafizetési garanciát

9. Ha a folyamat során bármikor úgy érzed, hogy ez nem a Te utad, szólsz, és visszaküldjük a pénzed. Az összeset. Akár az utolsó pillanatban is, a 89. nap utolsó órájában. Mert ha nem ez a legjobb hely a világon, ahol az idődet és a pénzedet elköltöd, akkor ez jár, mert kudarcot vallottam.

        – Tartalmaz egy Diplomát, ha sikeresen teljesíted a végén a vizsgát.

10. A vizsgáról nem sokat árulhatok el.

        -…. és tartalmaz egy meglepetést.

11. Erről sem árulhatok el még semmit. Jó lesz. Nagyon.