Biohack Mastermind Család - A következő szint

Megérezted az alapokat. Most itt az idő új szintre emelni a biohackingedet, hogy elérhesd, amit szeretnél. Most végre nem vagy egyedül!

A szakma legnagyobbjaitól kérdezhetsz élőben

Pongor-Juhász Attila, CEO

Pongor Publishing Kft. 

Forray Niki, CEO

Balloon World Hungary Kft.

Domán Zsolt, CEO

Do Marketing

Foglald le a helyed a következő Mastermindra!

Ilyen volt együtt a tábor. A következő szint hat hónapos, hogy kettő ilyen is beleférjen. Kattins a lenti képre és elindul a videó:

Mit tartalmaz a 6 hónapos Mastermind?
Ide új videót készítek hamarosan. 

Foglald le a helyed a következő Mastermindra!

Mit tartalmaz a 6 hónapos Mastermind? A legfontosabb: megadja az elkötelezettséget, hogy ne add fel. Mostmár érzed, hogy néhány változtatással mire vagy képes. Felmerülhet, hogy innentől megy egyedül is. Sajnos a valóság fordítva van – az egyre nehezebb és összetettebb. Egyre több apróságra kell figyelned, egyre több olyan kényelmetlen dolgot kell majd elvégeznünk, ami egyedül ijesztő lehet, mint pl. a vérvétel vagy a hormonterápia, vagy beleugrani egy jeges tóba. Ezért, itt kézzel válogatom előre a tagokat (előre is sajnálom, ha ez túl sokáig tart, de ezt nem lehet túl komolyan venni). 

 

 Tartalmazza a rendszeres online találkozókat, ahol:

 

 • Lesz, hogy én osztok meg Veled tanításokat, amikkel elméleti megértést nyerhetsz arról, hogy mi zajlik a testedben, és miért. 
 • Lesz, hogy együtt fogunk végezni gyakorlatokat, amikkel meg fogjuk találni az egyedi megoldást a Te kihívásodra, legyen az súlycsökkentés, izmosodás, nagyobb szellemi állóképesség, vagy még hosszabb, energiával teli élet. 
 • Jönnek nagy nevek, akik nem csak mesélnek nekünk, hanem fogunk tudni tőlük tabuk nélkül kérdezni is. Őket egyelőre meglepetésnek tartogatom.
 • Ezeken részt vehetsz élőben, vagy meghallgathatod felvételről, amikor épp van egy kis időd. Vagy résztvehetsz mindegyiken élőben, hogy minden kérdésedre választ kapj. Vagy bárhol a kettő között. 

 

Tartalmaz 2×2 belépőt két Soul In Motion táborba, aminek az értéke kb. 600.000 Ft. (149.000x2x2)

 

 • Itt megodljuk a lehetetlent – együtt. Ezzel garantáljuk, hogy azzal foglalkozz, ami igazán számít. A biohacking megadja az energia mennyiségét – a Soul In Motion megadja az energia irányát. Garantálom, hogyha hozol egy problémát, ami fontos számodra, és eddig lehetetlen volt megoldani, itt meg fogod tudni tenni a hiányzó lépést. Ráadásul, ide hozhatsz is valakit, akivel együtt vagytok a kihívásban. Itt egyre összetettebb, több embert érintő, több szinten egyszerre működő problémákat fogunk tudni megoldani. 

 

Tartalmaz 2 belépőt a Jég Táborba, ennek az értéke kb. 200 000Ft (2×99000). 

 

 • Elkezdtünk kísérletezni a hidegvízzel. Itt ezt új szintre visszük – és jegesvízben merülünk. Ennek van egy metafórikus értéke: mert megéled, hogy a tested bármire képes. Illetve van egy gyakorlati értéke – a tested ettől erősebb lesz, fiatalodik, mélyen tud regenerálódni és gyógyulni. Ez minimum 3 nap, három különböző helyszínen. Hideg víz és Wim Hof légzés – szinte sámánikus élmény lesz. 

 

Tartalmazza a Wim Hof online tréning anyagát magyarul, ennek értéke kb. 60 000Ft

 

 • Lefordítom Neked az elméletet a, hogy a hideget és a légzést hogyan tudod a legjoban használni – így mire a jégtömbök közé kerülsz, teljesen fel leszel készülve. 

 

Tartalmazza a Biohack Konferencia tréning anyagát magyarul, ennek értéke kb. 60 000Ft

 

 • Lefordítom Neked az elméletet a golyóálló kávé népszerüsítőjétől (Dave Aspreytől), Wim Hoftól, és másoktól, hogy mit tehetsz a legújabb kutatások szerint magadért. Sőt, kipróbálhatsz új Biohack kütyüket, hogy megérezd, ez Neked való-e. 

 

Tartalmaz egy programot, ahol össze tudunk jönni enni-inni együtt.

 

 •  Mert persze cél, hogy sokat tanuljunk, de legalább ennyire fontos, hogy jól érezzük magunkat. Amikor nem találtam az életemben az irányt, egy-egy ilyen találkozó lendített tovább. Volt, hogy ezért átrepültem az USA-ba, vagy Vietnámba. Vagy buszoztam érte tizenórát Kolumbiában. Már ez önmagában ér annyit, mint amenyit a Mastermind Családba való csatlakozásba fektetsz. Ilyenkor valami varázslatos történik. 

 

Tartalmaz 2 privát coachingot velem, ennek értéke kb. 400 000Ft (2×200 000). 

 

 • Itt megoszthatod Velem húsbavágó kihívásaidat, amik nem feltétlenül biohacking jellegűek, de akadályoznak a következő lépésekben. Erről nem kell tudnia senki másnak soha többet – de itt bevetünk minden eszközt, hogy tudj haladni. 

 

   

  …. és tartalmaz egy meglepetést. 

   

  •  Erről sem árulhatok el még semmit. Jó lesz. Nagyon. 

   

   

  Mindez, tehát a 6 hónap (félév) kerül most 300 ezer Ft-ba egyben, előre fizetve, vagy 6×65 ezer Ft-ba részletfizetés esetén.

  Viszont csak 10 embertől tud elinduni a második szint. Nagyon sok embert és erőforrást kell ehhez megmozgatni, és ez egy két embernél nem lehetséges. 

  Mit kérdeztetek eddig a Mastermindról?

  Válaszolj a kérdésekre és hamarosan felvesszük veled a kapcsolatot!